EUSKARA:
Oso ona iruditu zait benetan. Baneraman denbora beldurra sentiarazten zidan beldurrezko filmerik ikusi barik eta honek benetan lortu du bere istorio eta argazki gotikoekin. Daniel Radcliffe ez zait gehiegi gustetan baina ondo egiten du bere papera. Argazkia lehen esan dodan lez oso ona iruditu zait. 7 bat jarriko diot honelako pelikulak askotan ikusten direlako eta ez delako originala.
CASTELLANO:
Me ha parecido muy buena de verdad. Llevaba tiempo sin veruna pelicula que realmente me diera miedo y esta lo ha conseguido. Quizas por su fotografia y ambiente goticos. Daniel Radcliffe no es que me guste demasiado pero hay que decir que interpreta bien su papel. Como he dicho antes, la fotografia es de lo mejor de la pelicula. Le pongo un 7 porque pwliculas como esta las hay a montones y no es nada original.
EH Askatu!
EUSKARA: